Voorzitter en secretaris gezocht!

08 september 2022


Beste leden,

 

Tijdens de ALV 2022 werd het door Han Beuten en Mart Verheijen reeds aangekondigd: dit zou hun laatste jaar worden als voorzitter en secretaris van onze club. In maart 2023 leggen zij conform afspraak na twee termijnen hun functies neer!

 

Het wordt dus langzaam tijd om te kijken wie beide heren gaan opvolgen voor de volgende twee termijnen. Het gaat om twee belangrijke functies binnen het bestuur die je de mogelijkheid geven mee te werken aan de toekomst van de club. Daarbij vormen zij ook het gezicht naar buiten in contact met andere clubs, de gemeente, de KNLTB, etc. Een leuke leerzame uitdaging!

 

De afgelopen zes jaar heeft het bestuur veel tijd besteed aan het opschonen en automatiseren van haar activiteiten. Hiermee kunnen de opvolgers starten in een gezonde omgeving en hun focus leggen op nieuwe uitdagingen: samenwerking, padel, beleid, etc. Kost dit veel tijd? Absoluut niet! Naast de maandelijkse vergadering ben je zo’n 8-16 uur per maand voor de club bezig. Deels naar eigen inzicht in te vullen.

 

Heb je interesse in de functie van voorzitter danwel secretaris en wil je meer weten, neem dan contact op met Han en/of Mart. Zij kunnen jullie natuurlijk meer vertellen over deze prachtige functies!

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur TC Weert-Oost

 

Contact Han Beuten: [email protected]

Contact Mart Verheijen: [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 495 537 529

TC Weert-Oost

Kaaskampweg 5
6004 RT Weert

KVK-nummer

40176156