Koninklijke onderscheiding voor Maria Bakx

12 september 2022


Beste leden,

Afgelopen zaterdag ontving ons lid Maria Bakx een koninklijke onderscheiding voor haar jarenlange vrijwilligersactiviteiten bij zowel onze club als het Toon Hermans huis. Tijdens een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het Toon Hermans huis in Weert werd zij hiermee blij verrast door onze burgemeester Vlecken.

Maria is een van de leden van het eerste uur bij onze club en al vanaf dag 1 was ze zeer actief, niet alleen met tennissen! Zo heeft zij jaren de HAC en Toernooi commissies geleid, droeg mede zorg voor het paviljoen en park, en was tijdens toernooien vaak in de keuken te vinden om mee te helpen. Na bijna 40 jaar heeft zij enkele jaren geleden dit vrijwilligerswerk neergelegd om zich volledig te richten op een mooi en goed doel, het Toon Hermans huis. Hier is ze wederom sinds de oprichting tot voor kort actief geweest als hoofd administratie, interne coördinator, en nog veel meer. Kortom, het moge duidelijk zijn dat Maria altijd zeer betrokken en actief is, mensen graag helpt, en deze waardering in de vorm van een koninklijke onderscheiding meer dan verdient!

Voor het volledige artikel in Weert de Gekste zie: Weert de Gekste

Vanuit de club zijn wij zowel Maria als Jac enorm dankbaar en willen hun en hun familie via deze weg nogmaals heel hartelijk feliciteren!

Met vriendelijke groet,
Bestuur TC Weert-Oost 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 495 537 529

TC Weert-Oost

Kaaskampweg 5
6004 RT Weert

KVK-nummer

40176156