Eerste editie Weerter Juniors Open zeer geslaagd!

26 juni 2024


De eerste editie op 22 en 23 juni 2024 van de Weerter Juniors Open was een succes. Dit unieke en gezellige jeugdtoernooi werd door TC Weert-Oost in samenwerking met TPC Boshoven georganiseerd. Het was een goed bezet toernooi en het weer was fantastisch. Op zaterdag werd er op beide parken gespeeld en op zondag de finale wedstrijden op Boshoven. We hebben goede wedstrijden gezien van alle deelnemers.

Ook onze TC Weert-Oost jeugdleden hebben zich van hun beste kant laten zien. Nina in Groen ME speelde zelfs de halve finale. De Groen JE finale had een geheel TC Weert-Oost tintje. Niels en Xem speelden tegen elkaar. Na een spannende strijd won Xem uiteindelijk. Ze gingen beiden met een mooie beker en een cadeaubon van Posno Sport naar huis. Tijn mocht ook de eerste prijs mee naar huis nemen. Hij won het toernooi in de categorie JE 11-12 jaar. Gefeliciteerd allemaal met deze mooie prestatie. Knap hoor!

Dank deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en Sport Akkoord Weert

Hartelijk dank aan alle deelnemers en natuurlijk de sponsoren, Gotcha Cinema, De IJzeren Man, De Fruithal (Princen) en Posno Sport. We hebben ook een bijdrage mogen ontvangen van Sport Akkoord Weert. Dank aan het Jeugdcommissie team van TPC Boshoven en alle TC Weert-Oost vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd. Het was genieten!

Tot volgend jaar op de Weerter Juniors Open

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 495 537 529

TC Weert-Oost

Kaaskampweg 5
6004 RT Weert

KVK-nummer

40176156