Kampioenen en inschrijving voorjaarscompetitie!

08 november 2022


Beste leden,

Enkele weken geleden hebben we de najaarscompetitie van 2022 afgesloten. Eén van onze seniorenteams op de vrijdagavond werd kampioen! Het team van Gerry Beenders, Inge Veugen, Dennis Stultiens, Peter Coppen, en Han Beuten waren deze competitieronde niet te verslaan. Maar liefst vier van de vijf wedstrijddagen wisten ze te winnen in de 3de klasse GD. Een mooie prestatie, proficiat! Tijdens de nieuwjaarsreceptie staan we hier natuurlijk even bij stil.

Ook in 2023 kan er weer meegespeeld worden in de competitie van de KNLTB, te beginnen me de Voorjaarscompetitie! Meer informatie is te vinden op: Voorjaarscompetitie Tennis.

Een kleine verandering t.o.v. anderen jaren is wel het noemen waard: er is een verschil gemaakt in de wedstrijden op vrijdag en in het weekend. Op zaterdag en zondag  wordt er zoals we altijd gewend zijn 7 weken achter elkaar gespeeld. Op de vrijdagavond wordt er 5x gespeeld, niet elke week maar elke 2 weken. Zie hier de speeldata: Data Voorjaarscompetitie 2023.

Wil je graag meespelen in het voorjaar  van 2023, geef je dan op per mail voor 24 december a.s. Ik ontvang graag de naam, mailadres en telefoonnummer van de captain, als ook de namen van de spelers die in het team gaan spelen en de gewenste speeldag en competitie natuurlijk.

Als er nog vragen zijn hoor ik ze graag!  
Groet Froukje Carbijn
[email protected] 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 495 537 529

TC Weert-Oost

Kaaskampweg 5
6004 RT Weert

KVK-nummer

40176156