Corona update: competities gestopt, vrij spelen en trainen blijft mogelijk.

14 oktober 2020


Beste leden,

Het zal jullie niet ontgaan zijn, wederom extra maatregelen om de snelle stijging van het aantal besmettingen een halt toe te roepen. Helaas ook weer met consequenties voor TC Weert-Oost, maar natuurlijk met alle begrip voor de noodzaak en realiserend dat het bedrijfsleven nog veel harder geraakt wordt. In aanvulling op eerdere maatregelen is het volgende van toepassing.

  • De KNLTB Competitie 2020 is per direct beëindigd, zowel voor jeugd als senioren;
  • De wekelijkse Hussel en het geplande Deviscup circuit zijn voor nu stopgezet;
  • De geplande clubkampioenschappen 2020 gaan niet door;
  • Naast de kantine zijn nu ook de kleedkamers gesloten;
  • Het blijft mogelijk om vrij te tennissen en te trainen;
  • Dit met maximale groepsgrootte van 4 personen voor volwassenen (excl. trainer).

De oplettende luisteraar hoorde premier Rutte in de persconferentie zeggen dat vrij tennissen wel mocht maar dubbelen niet. Inmiddels heeft de KNLTB deze opmerking gecheckt en deze is niet correct: er mag gedubbeld worden mits altijd doorlopend de afstand van 1.5 meter bewaakt wordt. Dit is volledig conform de nieuwe richtlijn en in afstemming met NOC*NSF en ministerie VWS. Voor het exacte bericht van de knltb zie: KNLTB Corona.

Deze nieuwe maatregelen zijn dus aanvullend op de eerdere maatregelen (zie nieuwsbrief september). Nogmaals het nadrukkelijke verzoek ook deze gewoon te blijven opvolgen. Blijf bijvoorbeeld echt niet hangen na het spelen en maak geen gebruik van het terras. Helaas is dit momenteel de situatie en we hopen natuurlijk dat het zo snel als mogelijk voorbij is. Hartelijk dank voor jullie begrip.

Met vriendelijke groet, 

Bestuur TCWO

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen