Weerterland tennisjeugd licht op tijdens Glow in the Dark event

11 maart 2024


De verrassende afsluiter van het Weerterland Tennis Jeugd Circuit 2023/2024 vond zondag 10 maart plaats in de tennishal in Hamont, Belgie. Net over de grens bij Weert was de tennishal van TC Hamont omgetoverd tot een Glow in the Dark tennis arena.

De Weerterland tennisjeugd werd vergezeld door hun leeftijdgenoten van TC Hamont. Maar liefst 120 jeugdige tennissers in de leeftijd van 6 tot 17 jaar konden hun tenniskunsten kwijt in het donker. Voor de één ontzettend spannend en voor anderen een echte uitdaging om het balletje te raken. Gelukkig boden de glow sticks, de reflecterende schmink en neon garen in de tennisrackets uitkomst.

Zowel de Belgische jeugd als de Weerterland jeugd hebben zich kostelijk vermaakt. Het was een mooie afsluiter van het Weerterland Jeugd Tennis Circuit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Het Glow in de Dark tennisevent werd mogelijk gemaakt door de samenwerkende Jeugd Commissies van NTC’72, L.T.V. De Grensmeppers, TPC Boshoven en TC Weert-Oost. Speciaal dank namens de Weerterland verenigingen aan TC Hamont, de KNLTB en Tennisevents.nl. Nu op naar het voorjaarsseizoen! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 495 537 529

TC Weert-Oost

Kaaskampweg 5
6004 RT Weert

KVK-nummer

40176156